Se hit!

Chrissie lever, I promise you! 
det är bara att jag är så jävla mycket bättre än alla andra och jag  har mycket bättre saker för mig än att göra töntiga blogginlägg. 
Kanske att jag tar upp bloggen någon gång men asså just nu är den död!


Besök kristinaronsson.blogg.se istället, där finns ibland en liten del av Chrissie
;)Helt fullt upp nu asså!

Hej alla mina awesome läsare!
Jag vet att ni har saknat mig så jävla mycket asså men jag har lixom haft fullt upp med resor, party, bästa tjejkompisarna och killar. Har lixom inte hunnit att sitta något vid datorn då ni fattar, det är inte lätt när man är snyggaste bruden som typ alla vill hänga med på Stureplan lixom. Haha ja ni kanske inte fattar eftersom ni inte är riktigt så bra och snygga men aja..
Haha

Jag har i alla fall gjort slut med min kille nu, vill leva singellivet ett tag så jag verkligen kan ha roligt! Det går ju lixom inte när man har killen som en jävla svans bakom sig överallt. Blir så irriterad på killar som blir sura för ingenting asså! Typ som mitt ex då, han blev sur så fort jag bara kramade, dansade eller hångla med nån annan när vi var ute på krogen.. Så töntigt! Typ som att han äger mig eller nått!

Ja nu ska jag i alla fall gå och sola och träna med min pt så jag är redo för beach 2012, börjar verkligen bli bråttom nu!

Ha en jättebra kväll alla, så hörs vi förhoppningsvis!
Kyss och smek ;) <3

(Bild från idag, pinsam! Måste skynda mig till gymmet nu..)


RSS 2.0